Elianita's Bed and Breakfast i Växjö

Elianita's

Bed & Breakfast

 

Östra Ringvägen 34

352 40 Växjö

Sverige

 

Tel: 070-690 8474

 

     

 

 

Bekvämlighet och hemkänsla

 

Elianitas har satsat på bästa komfort, med sköna sängar, stort nyrenoverat badrum, och en god och riklig frukost. Rummen är nymålade eller nytapetserade, och har garderob och ett litet skrivbord. 

 

Badrummet är nyrenoverat med kakel på golv och väggar. Det finns en dusch, två handfat, och en toalett. Golvet är uppvärmt, och det finns en elektrisk handdukstork. Badrummet delas av alla rummen, så prata med övriga gäster om du har bråttom på morgonen.

 

 

Frukosten serverar gästerna sig själva ur kylskåpet. Välj mellan smörgås med olika sorters pålägg, oftast med någon grönsak till garnering, samt mjölk eller yoghurt eller filmjölk med flingor, och kanske ett glas juice? Eller varför inte ta lite av allt? Det finns möjlighet att koka ägg i äggkokaren och brygga kaffe eller te. En mikrovågsugn finns också för dem som önskar gröt på morgonen, eller de som föredrar att värma medhavd mat på kvällen istället för att promenera ner till centrum (ca 10 minuter) och njuta av Växjös restaurang- och nöjesliv.

 

I vardagsrummet finns en soffgrupp och ett matbord för frukosten. Böcker och tidskrifter finns för den som vill låna.
För barn har vi lite serietidningar, spel och leksaker.

 

 

 

 

 

 

Bokning

 

Välkommen att boka rum per telefon:

070 - 690 8474

 

eller boka via e-mail:

 

Du som har bott hos oss får gärna skriva i vår gästbok här.